Baccarat Rouge 540, parfum de parfum

Hey, ce zici de un Baccarat Rouge 540 la 4000 de dolari?  Nici chiar asa… Schimba eticheta, schimba sticla, scoate-l din cristalul ala simandicos, pune-l pe Francis cu numele, si ti-l dam la 300 dolari.

In 1764,  Baccarat Crystalworks a fost fondat cu permisiunea regelui Louis al XV-lea al Frantei. Compania a pus pe piata 4000 sticle, zilnic.  In 2014,  250 de ani mai tarziu, Baccarat aniversa  Rouge 540 ( doar 250 de sticlute erau disponibile) create de parfumierul Francis Kurkdjan, tinut intr-o sticla rosie aurie desenata de G Chevalier.  Parfumul are in componenta lemn, amber, note florale si se gasea la pretul de 4000 dolari bucata. Wow!

Tot in acelasi an, pretul a mai scazut… cu mult pentru ca s-au fabricat alte sticlute, mult mai accesibile, nu din crsitalul acela scump,  cu aceeasi mireasa placuta inauntru. Este unisex, lucru pe care l-am aflat abia dupa ce am navigat pe net si am facut research cuprinzator. Este un mix de mai multe note, un amalgam de orange, lemn… trebuie descoperit insa ce va pot zice este ca rezista, extrem de mult pe piele.

“Luminos si sofisticat, Rouge 540 se asaza pe piele in acorduri florale de ambra si intr-o usoara briza lemnoasa. Mi-am imaginat o alchimie poetica unde notele de iasomie si stralucirea sofranului definesc fatete minerale ale ambrei si tonuri lemnoase de cedru proaspat taiat. O semnatura olfactiva memorabilia!“ – Francis Kurkdjian

Puteti sa aruncati un ochi si site-ului Francis Kurkdijan. Acesta se deschide cu concertul no 2 de pian a lui Chopin, care e memorabil.  Daca le comandati de pe site, parfumurile pot fi inscripitionate pe spate, cu ceea ce va doriti sa scrie, pentru suma de 25 de euro, peste pretul parfumului. Deci, sa curga cadourile…

Varianta de 50ml se gaseste, la noi in tara, la pretul de 1200 Ron iar cel la 100ml la 24500ron.

www.franciskurkdjan.com

Poate te vor interesa si ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *