Dai un ban, dar iti pui cafeaua pe masutele de la Eichholtz!

Masutele de cafea au cel mai mare grad de improvizatie din cate exista. Masutele de cafea apar sub mai multe forme: trei carti suprapuse, un taburet, un scaun, un cos, o perna sau sunt si invizibile.

Masutele de cafea rezista si mai mult, deoarece apar ultimele intr-o casa, atunci cand deja peretii trebuie zugraviti din nou, pentru ca deja i-ai amprentat cu toata mobila pe care ai carat-o in casa, in baie, vecinu’ te-a inundat a treia oara iar plita cu inductie nu mai porneste, a sasea oara intr-o saptamana.

N-am cum sa uit care a fost prima mea masuta de cafea din apartament: scarita de lucru manjita de vopsea, pe care o tot perindau muncitorii de colo colo pentru lucrari de spart si reparatii aferente ulterioare. Nah, doar stiti cum se intampla! Si acum tin minte cum am comandat, cu a mea Felezeu venita de la Cluj lihnita de foame, de la chinezesc si am abuzat masuta imaginara,  la greu. Ne-am insirat pachetul de tigari, mancarea aburinda, paharele cu suc, pliculetele de soia, pe scarita cu pricina si ne-am incadrat la fix si cu laptopu’ ca era ultimul episod din The Young Pope” si voiam sa ne simtim magic.

La polul opus sunt masutele de cafea de la Eichholtz, pe care le-am desoperit recent, adevarate piese de arta. Scumpe pentru multe portofele, poate ieftine pentru altele (media lor se invarte la 1500-2500 euro). Dar merita sa le aruncati o privire. Macar una, inca una si va duceti. www.eichholtz.com

Cei de la firma HENDERSON sunt unii dintre distribuitori firmei olandeze Eichholtz in Romania, asa ca produsele acestora le gasiti pe site-ul www.henderson.ro

Sunt producatori si importatori de mobila deopotriva: au sub umbrela peste 300 de firme si peste 70.000 de produse home&office. Deci, varietatea la cote inalte, nu pitici in geam. Importa branduri de lux insa fac si pe comanda lucruri excelente, pentru toate buzunarele.

O sa vedeti pe site ca, produsele lor sunt statement-uri veritabile. De unde mai pui ca, CEO-ul companiei este super dragut si tanar:).

Ei m-au ajutat cu dressingul din dormitor. A fost un proiect mai amplu, facut pe comanda, deoarece aveam de imbracat si niste stalpi de rezistenta, asa ca designerul firmei mi-a conceput un super dulap cu placi din oglinda, cu deschidere prin push, pentru a crea impresia de spatiu si lumina.

Dupa lupte seculare, amagiri, drame si putin plans, dupa o canapea veche, pe care am retapitat-o de 2 ori, pentru ca trecuse prin foc si para, m-am hotarat sa fac un efort si sa-mi achizitionez una noua de la HENDERSON, anul acesta.

Ai o intreaga varietate de produse care se preteaza tuturor caminelor si stilurilor de interior sau poti sa optezi pentru una fabricata special pentru tine,  pe care sa o personalizezi cu stil.

Ar mai fi si niste lustre pe care le-am ochit..tocmai bune pentru livingul meu de care sta atarnat un bec, deocamdata.

Poate te vor interesa si ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *